REGNSKAPSFØRER

Få den hjelpen du trenger med regnskapsfører på nett

Med nyskapende prismodeller og innovativ teknologi får du hjelp med regnskapet slik du ønsker

SLIK FUNGERER DET

En ny måte å få regnskapshjelp på

Enten bedriften er stor eller liten, må regnskapet føres og være i orden. Ved hjelp av oss kan du få hjelp til å gjøre hele regnskapet eller bare deler av det. Våre regnskapsførere benytter seg av digitale og nettbaserte løsninger, slik at de kan hjelpe deg uansett hvor du måtte befinne deg. Dermed får du som kunde høy kvalitet til lavere pris.

Å velge en regnskapsfører på nett vil gi deg tid til å utføre de oppgavene som skaper inntekt til bedriften. Det er ofte mye å gjøre, og da er det viktig å bruke tiden sin godt. Å utføre regnskapet selv dersom man egentlig ikke vet hvordan man skal gjøre det er ikke god bruk av hverken tid eller penger. Samtidig er det mange som har nok kunnskap til å utføre deler av regnskapet. Andre kan føre hele selv, men ønsker noen som kan kontrollere at alt er gjort riktig. Fordelene med å velge en regnskapsfører på nett er altså mange.

VELG PRISSTRUKTUR

Velg mellom betaling per minutt, til kun 749,- per time, eller sett opp en avtale med månedspris.

Velg tjenesteområde

Velg mellom enkelttimer, kontroll av regnskapet eller hjelp til alt.

Få hjelp

Signer med BankID og motta regnskapshjelp.

NYSKAPENDE MODELLER

Synegas modell

Vår modell har tatt høyde for alle typer behov når det kommer til bruk av regnskapsfører. Hos oss kan du velge mellom flere ulike prisstrukturer, som lar deg betale per minutt eller time. Det er også mulig å få en avtale der du betaler månedspris. Det siste gir deg full kontroll over kostnadene, og du slipper overraskelser.

I tillegg til dette kan du velge om du ønsker å betale for å bruke en regnskapsfører i noen enkelte timer fra tid til annen, få hjelp til å kontrollere regnskapet eller få hjelp til det hele.

Vil du ha hjelp til alt trenger ikke du å gjøre annet enn å fakturere kundene dine i regnskapsprogrammet du bruker, betale fakturaene dine og laste opp bilag. Vi hjelper deg med alt det andre. Foretrekker du å gjøre mer av selve regnskapsjobben selv, kan vi kontrollere det og fortelle deg hva som eventuelt må rettes opp. Dersom du ønsker, kan vi selvfølgelig også rette opp i avvikene for deg. Det fine med Synega er at du selv bestemmer hvor mye eller lite hjelp du vil ha. I tillegg betaler du ikke for mer enn hva du bruker. Dermed blir regnskapsfører på nett både en rimelig og effektiv løsning.

VELG TJENESTE

Hjelp og støtte til det du trenger

Ved hjelp av Synega og våre regnskapsførere kan du få hjelp til alt innen regnskapsføring. Det vil si at du blant annet kan få bistand til bokføring, bankavstemming, lønn, mva, aksjonærregisteroppgave, skattemelding, og årsoppgjør

Dersom du ikke har et regnskapsprogram allerede, velger du et som passer til bedriftens behov. Har dere allerede et system, gir du oss tilgang til dette. Vi har integrasjon mot alle de store og vanlige systemene, og våre regnskapsførere har lang og solid erfaring i bruken av disse og flere andre systemer.

VÅRE FUNKSJONER

Derfor skal du bruke Synega

Med Synega får du full valgfrihet, og i tillegg kan du slappe av i visshet om at jobben blir gjort uten at det koster deg for mye. Valgfriheten innebærer at du selv velger hvor mye hjelp du ønsker. Du betaler nemlig kun for det du bruker. Her kommer noen flere grunner til at det er lurt å velge Synega som partner når det kommer til regnskapsføring.

ENKELTTIMER

Perfekt for deg som trenger litt hjelp her og der

Dette er en perfekt løsning for deg som kun trenger litt hjelp her og der. Du gjør alt selv, også innsendelser, men kan få bistand av oss når du måtte trenge det.

HOLDINGSSELSKAP

Til deg med holdingsselskap

Har du et holdingselskap kan vi hjelpe deg med det og. Alt du trenger å gjøre er å sende inn alle bilag løpende, eller samle alt sammen og sende til oss en gang i året. Resten fikser vi.

HJELP TIL HELE REGNSKAPET

La oss gjøre hele jobben!

Dersom du velger å sette bort alt til oss må du kun fakturere kundene dine i regnskapsprogrammet, laste opp bilag, og betale fakturaene dine i nettbanken. Resten fikser vi.

KONTROLL AV REGNSKAPET

Vi kontrollerer din egen føring av regnskapet

Ønsker du å gjøre mer av regnskapsjobben selv kan vi gjøre kontroll av det du har gjort og sende deg informasjon om hva som må rettes opp. Vi kan også rette opp avvikene for deg, dersom du ønsker det.

AVVIKLING

Vi hjelper deg med avvikling av bedriften

Ønsker du og avvikle bedriften din har vi egne spesialister som jobber med dette. Alt du trenger å gjøre er å samle inn alt som skal med i regnskapet, slik at vi kan ferdigstille, og avvikle.

VELG PRISSTRUKTUR

Kontroll på kostnadene

Din bedrift bør alltid ha full kontroll og forutsigbarhet på kostnadssiden. Derfor tilbyr vi betaling per minutt for bedrifter som ønsker lavest mulig pris totalt sett, og fastpris for dem som verdsetter forutsigbarhet fra måned til måned.

GOD INTEGRASJON

Vi støtter de fleste systemer

Velg et regnskapsprogram som passer din bedrift, vi har støtte for de fleste store regnskapssystemene som Fiken, Visma, Tripletex og PowerOffice. Om dere allerede bruker et regnskapssystem er det enkelt å gi oss tilgang til det som benyttes i dag.

MODERNE TEKNOLOGI

Et nettbasert alternativ

Vi er et moderne, digitalt og nettbasert alternativ til det å ansette en regnskapsfører eller være tilknyttet til et spesifikt regnskapskontor. I våre dager sørger moderne teknologi for at regnskapsføreren og bedriften ikke trenger å være på samme sted. Alt ordnes på nett eller gjennom skyen. Dette betyr ikke bare lavere kostnader for deg. Det betyr også større effektivitet da du bruker langt mindre tid på å måtte møte med regnskapsføreren fra tid til annen. De nødvendige signeringer foregår trygt med BankID.

HÅNDPLUKKEDE REGNSKAPSFØRERE

De beste regnskapsførerne på nett

Hos Synega finner du de beste regnskapsførerne på nett. Det skyldes rett og slett at vi håndplukker de aller dyktigste regnskapsførerne. I tillegg kan du føle deg trygg på at alle våre regnskapsførere på nett har konsesjon fra det norske Finanstilsynet. Det betyr at regnskapet ditt blir utført i henhold til alle gjeldende norske lover og regler.

Når du velger å få hjelp til hele eller deler av regnskapet ditt hos oss, blir du tildelt en regnskapsfører som har erfaring med bedrifter av samme størrelse og struktur. Vi har heller ingen bindingstid. Det vil si at du kan sette hjelpen fra oss på pause for en periode eller stoppe helt når du selv måtte ønske.

GODE FORDELER

Fordeler med regnskapsfører på nett fra Synega

Det er mange fordeler med å benytte seg av en regnskapsfører på nett. Velger du en fra Synega, får du en av markedets beste regnskapsførere. Det skyldes at vi håndplukker de som får jobbe hos oss. I tillegg kan du velge hvordan du vil betale. Vi har en prisstrategi som gjør at du kan betale ut fra behovet du har. Det vil si at du kan betale per minutt eller per måned. Våre regnskapsførere kan hjelpe deg med hele regnskapet eller med deler av det. Du bestemmer selv hvor mye hjelp du trenger.

I tillegg sparer du tid ved at du ikke trenger å kjøre til et kontor for å møte regnskapsføreren. Med oss befinner vedkommende seg bare et klikk unna. Enkelt, effektiv og kostnadsbesparende.

FÅ HJELP

Håndplukkede regnskapsførere

Hos Synega håndplukker vi de dyktigste regnskapsførerne fra hundrevis av søkere.
Alle jobber under konsesjonen utsted av Finanstilsynet i Norge.

GODE RÅD

Å føre regnskapet selv

Det kan virke fristende å føre hele regnskapet selv. Hvor mye jobb dette er avhenger av bedriftens størrelse og hvilken bransje man er i. Det finnes mange gode regnskapssystemer, som er bygget opp slik at du skal klare å gjøre deler eller hele jobben selv.

Likevel er det viktig å huske på at det å føre regnskap er en stor jobb, der det er mange regler og frister å forholde seg til. Dette gjelder blant annet når det kommer til lønn, skatt, personalgoder, merverdiavgift og kjøregodtgjørelse. Det skal også inn en del rapporter til både myndigheter og eventuelle aksjeeiere.

Å føre regnskap kan derfor være en tidkrevende jobb. Konsekvensene kan i tillegg bli store om det gjøres feil. Jo flere regler og frister det er å forholde seg til, desto større blir feilmarginene. Når det kommer til tidsbruk, vil det derfor være lønnsomt å bruke en regnskapsfører på nett.

Ikke bare får du mulighet til å gjøre det du er god på, men du kan også slappe av og vite at regnskapet er i de beste hender. I tillegg vil en regnskapsfører kunne bidra med gode råd, slik at du kan foreta nødvendige endringer for at bedriften fremdeles skal gå godt.

TEST DEG SELV

Skatteetatens sjekkliste

Dette med regnskap er så viktig at Skatteetaten har laget en helt egen sjekkliste. Denne kan du bruke for å se om du kan gjøre hele eller deler av regnskapet selv. Sjekklisten består av hele 10 punkter med ulike vanlige oppgaver. Du svarer ja på de punktene der du vet at du kan gjøre jobben selv og nei på de punktene der du vet at kunnskapene dine ikke strekker til. Får du flere nei enn ja, bør du helt klart overlate hele eller deler av regnskapet til en av våre dyktige regnskapsførere på nett. Slik ser sjekklisten ut:

  1. Påføre kontokode på alle bilag.
  2. Avgjøre hvordan kjøp skal behandles i forbindelse med merverdiavgift.
  3. Avgjøre om en utgiftsgodtgjørelse er opplysningspliktig, trekkpliktig og/eller arbeidsgiveravgiftspliktig.
  4. Avgjøre om større innkjøp av maskiner og inventar skal aktiveres eller kostnadsføres.
  5. Bokføre regnskapsopplysninger.
  6. Utarbeide periodisert resultatregnskap og balanse.
  7. Spesifisere kjøp og salg på motparter.
  8. Avstemme både bank, kasse og offentlige utgifter.
  9. Avstemme åpne poster i kunde- og leverandørspesifikasjonen.
  10. Utarbeide lovpålagte dokumenter, som skal sendes inn til både Skatteetaten og Brønnøysundregistrene.

Skatteetatens anbefaling er at alle som svarer ja på 9 av 10 punkter bør få hjelp av en regnskapsfører. Skulle du være blant de som svarer ja på alle 10 punktene, kan du føre regnskapet selv. Spørsmålet da blir kanskje om dette er riktig bruk av tiden din.

Enkel og trygg onboarding, signering av avtale på nett, og tildeling av regnskapsfører med solid erfaring fra virksomheter av samme størrelse og struktur som oss.

- Niels Christian Bjønness

SPØR EN REGNSKAPSFØRER

Enkle spørsmål?

Om du lurer på noe enkelt og spesifikt kan du sende inn ditt spørsmål og få svar helt gratis!

Bruk skjemaet, tast inn koden du får på SMS og vent på svar.

BETALING PER MINUTT

Betal kun for tiden du bruker

Med minuttpris betaler du kun for minuttene du bruker, og ikke per påbegynte halvtime eller time. Følg med på tidsbruken fortløpende i ditt hjelpesenter, så det ikke blir noen overraskelser når måneden er omme.

Av 1.000 + kunder er gjennomsnittlig tidsbruk per i dag 2.44 timer per måned.

100% KONTROLL

Start og stopp som du vil

Dersom du, av en eller annen grunn, ønsker å stoppe hjelpen for en periode, har vi også lagt til rette for det. Du kan når som helst sette arbeidet på pause med et tastetrykk, via ditt hjelpesenter.

INGEN SKJULTE AVGIFTER

Ingen bindingstid

Vi har hverken oppstartsgebyrer eller bindingstid! Og du står selvfølgelig fritt til å bytte mellom de ulike tjeneste hos oss, avhengig av hvor mye hjelp du ønsker til enhver tid.

SYNEGA ARTIKLER

Du finner svar på mye i artiklene våre

Det kan være lurt å ta en titt innom artiklene våre. Her poster vi svar på mange vanlige spørsmål og går i
dybden på relevante temaer.

Vi hjelper deg å få kontroll på regnskapet

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.