image

Spar 30 000 kr ved å bytte regnskapsfører til Synega

For små og mellomstore virksomheter er ofte outsourcing av regnskapsføring en av de store utgiftene som må påregnes. Balansegangen mellom å gjøre litt eller det meste selv, og engasjere en ekstern regnskapsfører kan virke vanskelig å forholde seg til: ansattes tid som tas bort fra verdiskapende aktiviteter vs. kostnad relatert til en ekstern regnskapsfører. Samtidig finnes det flust av regnskapsførere og regnskapsbyråer som lever godt av at mange velger å nettopp sette bort regnskapsfunksjonen. Dette trenger du ikke tenke på med Synega.

Vi i Synega har samlet noen av Norges aller beste regnskapsførere, og ved hjelp av moderne teknologi gjør vi disse tilgjengelige for deg med en prismodell som baserer seg på minutter – ikke timer, bilag eller beløp. Samtidig er vårt faktureringsgrunnlag helt transparent, og du kan til enhver tid se akkurat hvor lang tid din regnskapskonsulent har brukt på hver av oppgavene som dere har blitt enige om. Basert på Finansrådets tall vil du spare inntil 65% av det du vanligvis ville brukt på en gjennomsnittlig ekstern regnskapsfører dersom du bytter til Synega. Dette er en kombinasjon av flere faktorer: vår minutt-for-minutt prismodell, våre lave takster, samt våre dyktige og effektive konsulenter. Vi har satt opp et par enkle regnestykker for å vise akkurat hvor mye du kan spare:

  • To timer med regnskapsføring i måneden koster ca. 16 800kr per år med Synega. Med en annen gjennomsnittlig priset regnskapsfører* vil dette koste 26 400kr. Du sparer 9 600kr per år ved å velge Synega.
  • Fire timer med regnskapsføring i måneden koster ca. 33 500kr per år med Synega. Med en annen gjennomsnittlig priset regnskapsfører* vil dette koste 52 800kr. Du sparer over 19 000kr per år ved å velge Synega.
  • Seks timer med regnskapsføring i måneden koster ca. 50 300kr per år med Synega. Med en annen gjennomsnittlig priset regnskapsfører* vil dette koste 79 200kr. Du sparer nesten 29 000kr ved å velge Synega.

* basert på Finansrådets gjennomsnittlige takster.

Samtidig er vårt tilbud helt uten bindingstid, og vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å sikre god match mellom kunde og regnskapskonsulent. Vi er stolte av at over 500 kunder allerede har valgt å la oss hjelpe de med å lykkes – og vi håper du gjør det samme.

Wenche

Daglig leder, Synega Regnskap

"(Påkrevd)" indicates required fields

Navn(Påkrevd)
(Påkrevd)