TEAM

Et team med visjoner

Et team som strever for mer frihet og fleksibilitet ved å bruke teknologi for å skape bedre kundeopplevelser og for å redusere unødvendige utgifter.

WENCHE

Daglig leder,
Synega regnskap

Wenche er autorisert regnskapsfører, og har lang erfaring fra regnskapsbransjen. Hun har høyere utdanning innen økonomi, juss og ledelse og har de siste 13 årene jobbet med innføring av rutiner, regelverk og endringer hos ulike regnskapskontor.

Wenche har vært med i Synega Regnskap siden oppstart, og ser positivt på endringene i bransjen som vil gi en enklere hverdag og fleksibilitet til både kunder og regnskapsfører.

PAUL-GUNNAR

Daglig leder,
Synega revisjon

Paul-Gunnar er siviløkonom og statsautorisert revisor med en mastergrad i samfunnsøkonomi og en mastergrad i regnskap og revisjon. Paul-Gunnar har jobbet med regnskap, revisjon og rådgivning siden 2005, og har bred erfaring i å bistå små og mellomstore bedrifter med regnskaps-, skatte- og avgiftsspørsmål.


Som daglig leder for Synega Revisjon er Paul-Gunnar opptatt av å skape god dialog og gode kundeopplevelser. Kombinasjonen av våre effektive systemer, bred erfaring, og en løsningsorientert innstilling til oppgavene, sørger for at du som kunde vil oppleve en effektiv og prisgunstig revisjon.

JOHN MARTIN

Daglig leder,
Synega Advokat

John Martin har Master i Rettsvitenskap og har flere års erfaring som advokat og fagsjef. Han har bred kunnskap innen privatrett og selskapsrett, samt er en spesialist når det gjelder tvisteløsning og forhandlinger.

John Martin har bred erfaring som prosessfullmektig og kan vise til meget gode resultater fra domstolsbehandling og forliksbehandling. I tillegg til å være en erfaren prosessfullmektig er John Martin faglig dyktig og har gjennomgående gode tilbakemeldinger fra klienter.

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.