Et team med visjoner

Et team som strever for mer frihet og fleksibilitet ved å bruke teknologi for å skape bedre kundeopplevelser og for å redusere unødvendige utgifter.

WENCHE

Daglig leder,
Synega regnskap

Wenche er autorisert regnskapsfører, og har lang erfaring fra regnskapsbransjen. Hun har høyere utdanning innen økonomi, juss og ledelse og har de siste 13 årene jobbet med innføring av rutiner, regelverk og endringer hos ulike regnskapskontor.

Wenche har vært med i Synega Regnskap siden oppstart, og ser positivt på endringene i bransjen som vil gi en enklere hverdag og fleksibilitet til både kunder og regnskapsfører.

KIM

Daglig leder,
Synega revisjon

Kim er statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører. Han har ti års erfaring med regnskapsføring og revisjon av små og mellomstore selskaper innen en rekke bransjer.

Kim har jobbet mye med utvikling av Synega sitt revisjonsprogram, noe som sikrer ditt selskap en kvalitetsfull og kostnadseffektiv revisjon. Han har fokus på å gi deg en god kundeopplevelse gjennom gode råd og effektiv tidsbruk.

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.

Fyll inn navn og telefonnummer og vi vil kontakte deg.

Bransje*
Kontaktperson*