SELGER

Er du en dyktig selger som ønsker mer fleksibilitet og selvstendighet?

Kontaktperson

Erik Thurmann-Nielsen

Telefon

(+47) 909 86 710

Ønsker du en spennende og særdeles fleksibel jobb, med stor grad av selvstendighet? Vi opplever for tiden kraftig vekst og ønsker å styrke teamet ytterligere.

Stillingsbeskrivelse:

Du vil ringe kaldt til både prospektive kunder og partnere. Prospektene er små og mellomstore norske bedrifter. Våre tjenester er enkle å forklare og du vil få god opplæring i hvordan vi booker møter. Du vil jobbe over telefon.

Dersom det viser seg at du er flink, og i tillegg har en sterk profil, vil du etter hvert også få ansvar for salgsmiljøet vi skal bygge opp. Ledelsen i selskapet vårt har tusenvis av kalde telefoner og dører bak seg, så du vil i så fall få all den faglige sparringen du trenger i denne prosessen.

Vi kan tilby:

Konkurransedyktige betingelser. Du vil få stor frihet og mulighet til å jobbe veldig selvstendig. Vi ser helst at du jobber hjemmefra og således kan du befinne deg hvor som helst i landet. I tillegg til dette får du jobbe i et spennende selskap, i vekst, og med et ungt, fremoverlent og proaktivt team, som også er engasjert i andre prosjekter, så her er det gode muligheter fremover for riktig kandidat. Du velger selv hvor mye du vil jobbe.

Ønskede kvalifikasjoner:
  • Du har helst et par års erfaring fra telefonsalg, men det er ikke et must. Dersom du er god på de andre punktene kan det veie opp.
  • Du er ikke redd for å ta kontakt med, og snakke med, folk.
  • Du er profesjonell.
  • Du vet at høy aktivitet er det viktigste premisset for en selgers resultater.
  • Du jobber strukturert.
  • Du er rolig og vekker tillit, men er ikke redd for close.

Dersom du har spørsmål du ønsker besvart før du søker kan du ta kontakt med Erik.

Om Synega

Å sitte på et kontor og hele tiden bli fortalt av andre hva du skal gjøre, og når, er ikke alltid like motiverende. Det vet vi av erfaring. Vi har derfor laget en arbeidsplass slik vi selv vil ha den, der man har frihet, styrer dagen selv, får ansvar og godt betalt.

Synega er et 100 % nettbasert konsulenthus, som etter etableringen i 2015 har vokst raskt og nå teller et førtitalls medarbeidere og konsulenter. Synega selger tjenester over nett innenfor regnskap, revisjon, advokat, Management Consulting og rekruttering. Kundene våre er vårt hovedfokus – det er dem vi lever av – samtidig som vi ønsker å ligge i front av utviklingen i bransjer hvor det nå skjer mye

Vil du være med og skape fremtidens arbeidsplass?

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.