REVISOR

Få hjelp fra erfarne revisorer over nett

Med nyskapende prismodeller og innovativ teknologi får du revisjonsbistand slik du ønsker

SLIK FUNGERER DET

En ny måte å få revisjonshjelp på

Våre revisorer arbeider gjennom digitale og nettbaserte løsninger fra der de selv ønsker. Med bruk av innovativ egenutviklet teknologi og uten kostnader til kontor, får du som kunde den samme gode kvaliteten til en lavere pris.

VELG PRISSTRUKTUR

Velg mellom betaling per minutt, til kun 1.380,- per time, eller be om en fastpris.

Velg tjenesteområde

Velg tjenesten du ønsker bistand med; alt fra revisjon og årsoppgjør, til omorganisering og annet.

Få hjelp

Signer med BankID og
motta revisjonsbistand.

VELG TJENESTE

Hjelp til det du trenger

Få hjelp med alt fra revisjon, kapital­forhøyelse, årsoppgjør, omorganisering, og masse mer – bare gi oss tilgang til det regnskapsprogrammet som benyttes av bedriften i dag.

REVISJON

Få kostnadseffektiv revisjon

Gjennom vår nettbaserte løsning, sikrer vi at revisjonen blir gjennomført på en kostnadseffektiv måte. Vi utfører vår revisjon spesielt tilpasset små og mellomstore foretak, noe som sikrer effektivitet i arbeidet.

KAPITALBEKREFTELSER

Utarbeidelser og bekreftelser knyttet til kapitalendringer

Dersom din bedrift planlegger å øke aksjekapitalen, kan Synega bistå med utarbeidelse av lovpålagte protokoller og registrering, samt revisorbekreftelser. Vi har lang erfaring med ulike typer kapitalforhøyelser, og vi bistår også med kapitalnedsettelse.

FUSJON OG FISJON

Rådgivning og utarbeidelse knyttet til fusjoner og fisjoner

Registrering av fusjoner og fisjoner kan være omfattende å sette seg inn i for en bedrift. Vi sørger for korrekt utarbeidelse av lovpålagt dokumentasjon, samt riktig fremgangsmåte og registrering. (Timeprisen på denne tjenesten kan være noe høyere på komplekse saker.)

SKATTEFUNN

Få rådgivning knyttet til skattefunn-prosjekter

Avvikling av aksjeselskap medfører flere formelle prosesser og lovkrav. Vi sørger for at avviklingen vil foregå i henhold til aksjelovens bestemmelser. I tillegg sørger vi for korrekt behandling av aksjonæropplysninger.

AVVIKLING

Få bistand med utarbeidelse av avviklingsdokumenter

Avvikling av aksjeselskap medfører flere formelle prosesser og lovkrav. Vi sørger for at avviklingen vil foregå i henhold til aksjelovens bestemmelser. I tillegg sørger vi for korrekt behandling av aksjonæropplysninger.

DUE DILLIGENCE

Gjennomgang av virksomheter i forbindelse med oppkjøp

I forbindelse med oppkjøp av bedrifter, er det viktig å gjennomgå alle relevante forhold med virksomheten for å sikre et godt kjøp. Få finansiell og skattemessig Due Dilligence her, og juridisk Due Dilligence fra en våre advokater.

Gjennom å bruke oss vil du sikre en total virksomhetsanalyse av virksomheten du skal kjøpe, til markedsledende pris. (Timeprisen på denne tjenesten kan være noe høyere på komplekse saker.)

VELG PRISSTRUKTUR

Kontroll på kostnadene

Våre kunder bør alltid ha full kontroll og forutsigbarhet på kostnadssiden. Derfor tilbyr vi betaling per minutt for bedrifter som ønsker lavest mulig pris totalt sett, og fastpris for dem som verdsetter forutsigbarhet fra måned til måned.

FÅ HJELP

Håndplukkede revisorer

Hos Synega håndplukker vi de dyktigste revisorene fra mange søkere. Løpende målinger, feedback og kunde­ratinger ivaretar kvaliteten.

SPØR EN REVISOR

Enkle spørsmål?

Om du lurer på noe enkelt og spesifikt kan du sende inn ditt spørsmål og få svar helt gratis!

Bruk skjemaet, tast inn koden du får på SMS og vent på svar.

BETALING PER MINUTT

Betal kun for tiden du bruker

Med minuttpris betaler du kun for minuttene du bruker, og ikke per påbegynte halvtime eller time. Følg med på tidsbruken fortløpende i ditt hjelpesenter, så det ikke blir noen overraskelser når måneden er omme.

100% KONTROLL

Start og stopp som du vil

Dersom du, av en eller annen grunn, ønsker å stoppe hjelpen for en periode, har vi også lagt til rette for det. Du kan når som helst sette arbeidet på pause med et tastetrykk, via ditt hjelpesenter.

INGEN SKJULTE AVGIFTER

Ingen bindingstid

Vi har hverken oppstartsgebyrer eller bindingstid! Og du står selvfølgelig fritt til å bytte mellom de ulike tjeneste hos oss, avhengig av hvor mye hjelp du ønsker til enhver tid.

SYNEGA ARTIKLER

Du finner svar på mye i artiklene våre

Det kan være lurt å ta en titt innom artiklene våre. Her poster vi svar på mange vanlige spørsmål og går i
dybden på relevante temaer.

Vi hjelper deg å få kontroll

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.