REGNSKAP

Få full kontroll på regnskapet

Med nyskapende prismodeller og innovativ teknologi får du hjelp med regnskapet slik du ønsker

SLIK FUNGERER DET

En ny måte å få regnskapshjelp på

Våre regnskapsførere arbeider gjennom digitale og nettbaserte løsninger fra der de selv ønsker. Med bruk av innovativ egenutviklet teknologi og uten kostnader til kontor, får du som kunde den samme gode kvaliteten til en lavere pris.

VELG PRISSTRUKTUR

Velg mellom betaling per minutt, til kun 749,- per time, eller sett opp en avtale med månedspris.

Velg tjenesteområde

Velg mellom enkelttimer, kontroll av regnskapet eller hjelp til alt.

Få hjelp

Signer med BankID og motta regnskapshjelp.

VELG TJENESTE

Bistand til det du trenger

Få orden på alt fra bokføring, bankavstemning, lønn, mva, aksjonærregisteroppgave og skattemelding, til årsoppgjør. Velg et regnskapsprogram som passer din bedrift, eller gi oss tilgang til det som benyttes i dag.

HJELP TIL HELE REGNSKAPET

La oss gjøre hele jobben!

Dersom du velger å sette bort alt til oss må du kun fakturere kundene dine i regnskapsprogrammet, laste opp bilag, og betale fakturaene dine i nettbanken. Resten fikser vi.

KONTROLL AV REGNSKAPET

Vi kontrollerer din egen føring av regnskapet

Ønsker du å gjøre mer av regnskapsjobben selv kan vi gjøre kontroll av det du har gjort og sende deg informasjon om hva som må rettes opp. Vi kan også rette opp avvikene for deg, dersom du ønsker det.

ENKELTTIMER

Perfekt for deg som trenger litt hjelp her og der

Du kan også gjøre alt selv og heller kjøpe enkelttimer ved behov. Vi vil da ikke stå oppført som bedriftens regnskapsfører og du må sende inn alle pliktige oppgaver.

HOLDINGSSELSKAP

Til deg med holdingsselskap

Har du et holdingselskap kan vi hjelpe deg med det og. Alt du trenger å gjøre er å sende inn alle bilag løpende, eller samle alt sammen og sende til oss en gang i året. Resten fikser vi.

AVVIKLING

Vi hjelper deg med avvikling av bedriften

Ønsker du å avvikle bedriften din har vi egne spesialister som jobber med dette. Alt du trenger å gjøre er å samle inn alt som skal med i regnskapet, slik at vi kan ferdigstille, og avvikle.

VELG PRISSTRUKTUR

Kontroll på kostnadene

Din bedrift bør alltid ha full kontroll og forutsigbarhet på kostnadssiden. Derfor tilbyr vi betaling per minutt for bedrifter som ønsker lavest mulig pris totalt sett, og fastpris for dem som verdsetter forutsigbarhet fra måned til måned.

GOD INTEGRASJON

Vi støtter de fleste systemer

Velg et regnskapsprogram som passer din bedrift, vi har støtte for de fleste store regnskapssystemene som Fiken, Visma, Tripletex, PowerOffice og DNB Regnskap. Om dere allerede bruker et regnskapssystem er det enkelt å gi oss tilgang til det som benyttes i dag.

FÅ HJELP

Håndplukkede regnskapsførere

Hos Synega håndplukker vi de dyktigste regnskapsførerne fra hundrevis av søkere.
Alle jobber under konsesjonen utsted av Finanstilsynet i Norge.

Enkel og trygg onboarding, signering av avtale på nett, og tildeling av regnskapsfører med solid erfaring fra virksomheter av samme størrelse og struktur som oss.

- Niels Christian Bjønness

SPØR EN REGNSKAPSFØRER

Enkle spørsmål?

Om du lurer på noe enkelt og spesifikt kan du sende inn ditt spørsmål og få svar helt gratis!

Bruk skjemaet, tast inn koden du får på SMS og vent på svar.

BETALING PER MINUTT

Betal kun for tiden du bruker

Med minuttpris betaler du kun for minuttene du bruker, og ikke per påbegynte halvtime eller time. Følg med på tidsbruken fortløpende i ditt hjelpesenter, så det ikke blir noen overraskelser når måneden er omme.

100% KONTROLL

Start og stopp som du vil

Dersom du, av en eller annen grunn, ønsker å stoppe hjelpen for en periode, har vi også lagt til rette for det. Du kan når som helst sette arbeidet på pause med et tastetrykk, via ditt hjelpesenter.

INGEN SKJULTE AVGIFTER

Ingen bindingstid

Vi har hverken oppstartsgebyrer eller bindingstid! Og du står selvfølgelig fritt til å bytte mellom de ulike tjeneste hos oss, avhengig av hvor mye hjelp du ønsker til enhver tid.

SYNEGA ARTIKLER

Du finner svar på mye i artiklene våre

Det kan være lurt å ta en titt innom artiklene våre. Her poster vi svar på mange vanlige spørsmål og går i
dybden på relevante temaer.

Vi hjelper deg å få kontroll på regnskapet

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.