REGNSKAP

Slik gir du oss tilgang til ditt regnskapsprogram

Poweroffice

For at vi skal få tilgang må du gå til «Meny» > «Innstillinger» > «Firma» > «Firmainnstillinger» og legge til koden «ACC48016» under «Partner». Dersom du har et aktivt samarbeid med en annen regnskapsfører i dag, vil du ikke ha mulighet til å legge inn vår partnerkode før den aktive koden er slettet. Er du usikker på om du har et aktivt samarbeid i dag, og om dette er avsluttet eller ikke, vennligst kontakt Poweroffice.

Fiken

For at vi skal få tilgang må du legge til følgende e-postadresse under menyen «Foretak» > «Brukertilgang»: [email protected].

Visma eAccounting

For at vi skal få tilgang må du godkjenne en invitasjon fra oss  på epost (denne vil bli sendt snart om du ikke allerede har mottatt den). Har du et aktivt samarbeid med et annet regnskapskontor i dag må dette avsluttes før vi kan sende deg invitasjonen. Er du usikker på om du har et aktivt samarbeid i dag, og om dette er avsluttet eller ikke, vennligst kontakt Visma

Tripletex

For at vi skal få tilgang må du godkjenne en invitasjonen fra oss på epost (denne vil bli sendt snart om du ikke allerede har mottatt den). Du må gi regnskapsfører/revisor tilgang via «Regnskap/Regnskapsinnstillinger». Du styrer selv hvilke rettigheter regnskapsfører skal ha i fanen «Regnskapsførers rettigheter». Det vanlige er å gi standard rettigheter til regnskapsfører. Dette gjør du ved å velge malen «Regnskapsfører» fra nedtrekksmenyen. Du må også krysse av for «Systemtilgang», som aktiverer kontotilgangen til regnskapsfører. Om du har benyttet en regnskapsfører som alene har admin-tilgang, må admin-tilgang først overføres til deg, før du kan gi oss tilgang.

DNB regnskap

Tilgang til regnskapet ditt i DNB regnskap gis ved å gå til menyen til venstre inne i ditt system. Her trykker du på Markedsplass – Regnskapsbyråer. Trykk på byrået som du har avtale med og gi regnskapsbyrået tilgang.

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.