REGNSKAP

Slik gir du oss tilgang til ditt regnskapsprogram

Poweroffice

For at vi skal få tilgang må du gå til «Meny» > «Innstillinger» > «Firma» > «Firmainnstillinger» og legge til koden «ACC48016» under «Partner». Dersom du har et aktivt samarbeid med en annen regnskapsfører i dag, vil du ikke ha mulighet til å legge inn vår partnerkode før den aktive koden er slettet. Er du usikker på om du har et aktivt samarbeid i dag, og om dette er avsluttet eller ikke, vennligst kontakt Poweroffice.

Fiken

For at vi skal få tilgang må du legge til følgende e-postadresse under menyen «Foretak» > «Brukertilgang»: [email protected]

Visma eAccounting

For at vi skal få tilgang må du godkjenne invitasjonen vi har sendt deg på epost. Har du et aktivt samarbeid med et annet regnskapskontor i dag må dette avsluttes før vi kan sende deg invitasjonen. Er du usikker på om du har et aktivt samarbeid i dag, og om dette er avsluttet eller ikke, vennligst kontakt Visma.

Tripletex

For at vi skal få tilgang må du godkjenne invitasjonen vi har sendt deg på epost. Du må gi regnskapsfører/revisor tilgang via «Regnskap/Regnskapsinnstillinger». Du styrer selv hvilke rettigheter regnskapsfører skal ha i fanen «Regnskapsførers rettigheter». Det vanlige er å gi standard rettigheter til regnskapsfører. Dette gjør du ved å velge malen «Regnskapsfører» fra nedtrekksmenyen. Du må også krysse av for «Systemtilgang», som aktiverer kontotilgangen til regnskapsfører. Om du har benyttet en regnskapsfører som alene har admin-tilgang, må admin-tilgang først overføres til deg, før du kan gi oss tilgang. 

DNB regnskap

For å gi regnskapsfører tilgang til ditt foretak i DNB Regnskap trenger du navnet og e-postadressen knyttet til regnskapsfører sin bruker. Velg «Gi support tilgang» øverst til høyre i DNB Regnskap. Skriv inn navnet [email protected] og velg brukerrettighet administrator og «Gi tilgang». 

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.