image-4

Regnskapsprogrammer for små bedrifter

Et regnskapssystem er et software-program der et selskap sitt regnskap føres. Dagens regnskapsprogrammer er ofte nettbaserte, og behøver derfor ingen installasjon på PC eller Mac. Uansett størrelse på bedriften din, er det lurt å ha et regnskapssystem. For mindre bedrifter med enklere regnskapsbehov, er regnskapsprogrammer som Fiken og Visma eAccounting gode alternativer.

Fiken

Fiken er et svært brukervennlig regnskapssystem med funksjoner som gjør regnskapet enklere. Bedriften får et komplett regnskapsprogram, inkludert generering av næringsoppgaven og årsoppgjør i Altinn. I tillegg tilbyr Fiken fakturering, lønn og timeføring, mva-beregning og elektronisk lagring av bilag, samt CRM. Fiken sitt regnskapsprogram er tilpasset både PC og Mac, og er til og med en egen app. Ved å bruke appen kan du ta bilde av kvitteringer på farten, hvor innholdet blir tolket automatisk. På denne måten kan Fiken komme med forslag til regnskapsføring, samt registrere kjøpet. Dette er et regnskapsprogram som gir full oversikt og trygghet, uansett hvor du befinner deg. I 30 dager kan du prøve Fiken helt kostnadsfritt, og det er ingen bindingstid eller etableringskostnader.

Visma eAccounting

På lik linje med Fiken er også Visma eAccounting et brukervennlig regnskapsprogram. Visma eAccounting er et tjeneste- og modulbasert regnskapsprogram som kan tilpasses etter bedriftens behov, og er spesielt utviklet for mindre selskaper med enklere regnskap. Visma eAccounting tilbyr blant annet et sømløst system mellom regnskap og fakturering, bankintegrasjoner og kvitteringstolk, samt lønn og timeføring. Samtidig kan regnskapsprogrammet kobles til hundrevis av andre løsninger tilpasset din bedrift og dine behov. Du får full oversikt over regnskapet, både gjennom webversjon og på app. Over 120 000 små bedrifter, enkeltpersonforetak og foreninger bruker dette regnskapsprogrammet, og er med dette Norges mest brukte regnskapsprogram på nett. Visma eAccounting tilbyr også 30 dagers prøvetid, helt uforpliktende. Er du fornøyd, kan du velge mellom ulike betalingsløsninger. 

Husk at selv med gode regnskapsprogrammer som disse, er det lurt å benytte seg av en regnskapsfører for å unngå bokføringsfeil. Synega har regnskapsførere som har spesialisert seg i både Fiken og Visma eAccounting, og som kan hjelpe deg med ditt regnskap.

Fyll inn navn og telefonnummer og vi vil kontakte deg.

Bransje*
Kontaktperson*