image-4

Regnskapsfører til Tripletex: En komplett guide

Tripletex er et modulbasert regnskapsprogram. Flere moduler kan kombineres og tilpasses etter bedriftens behov, og på denne måten passer Tripletex til både store og små bedrifter. I tillegg til et standardisert regnskapsprogram tilbyr Tripletex moduler for fakturakjøring, lønn og reiseregninger, prosjekt og timeføring, samt CRM. Dette gjør at Tripletex-universet kan vokse sammen med bedriften, og behovet for å bytte regnskapsprogram ikke oppstår like raskt som med andre regnskapsprogrammer.

Synega har dyktige regnskapsførere som daglig hjelper kunder med sine Tripletex-regnskap. Dette regnskapsprogrammet åpner for et godt samarbeid mellom kunde og regnskapsfører, slik at du kan være trygg på et ordentlig og redelig regnskap. Vi har spesialisert oss i Tripletex og jobber 100% nettbasert. Vi kan derfor hjelpe uavhengig av bosted. Fra du trykker “Bli kunde” øverst i høyre hjørne og signerer med BankID, tar det ikke lang tid før du blir satt i kontakt med en av våre regnskapsførere.

På følgende måter kan Synega hjelpe deg med ditt Tripletex-regnskap:
  1. Du kan sette bort hele jobben til oss
  2. Du og en fast regnskapsfører hos oss kan dele på arbeidsoppgavene
  3. Du kan gjøre det meste selv og heller kjøpe enkelttimer inni mellom

Du kan velge å sette bort alt til oss eller bare litt. Dersom vi skal gjøre hele jobben, må du kun fakturere kundene dine i Tripletex, sende inn bilag til oss og betale fakturaene dine. Ønsker du å gjøre litt av jobben selv, kan regnskapsføreren for eksempel bistå med kontroll og sende deg informasjon om hva som må rettes opp og eventuelle avvik. Du kan også benytte deg av enkelttimer ved behov, men da vil du være pliktig til å sende inn oppgaver til myndighetene selv, i eget navn.

Sammen med regnskapsfører kan du lage et oppsett og endre på arbeids­fordelingen om du måtte ønske dette i ettertid. Vi tar kun betalt for tiden våre regnskapsførere bruker på akkurat de oppgavene du har valgt å sette bort.

Wenche

Daglig leder, Synega Regnskap

"(Påkrevd)" indicates required fields

Navn(Påkrevd)
(Påkrevd)