regnskapsfører til dnb

DNB Regnskapsfører: Få den hjelpen du trenger

DNB Regnskap er DNB sin egen satsning mot mindre bedrifter med enklere regnskapsbehov. Dette er et regnskapssystem som ligger i DNB sin nettbank, og som tillater å holde arbeide med regnskap og bank i samme portal.

Selv med et godt regnskapssystem som DNB Regnskap, er det lurt å benytte seg av en regnskapsfører for å unngå bokføringsfeil. Synega har dyktige regnskapsførere som er eksperter i DNB Regnskap. I tillegg jobber vi 100% nettbasert, og kan derfor bistå uavhengig av bosted. Videre tar vi kun betalt for tiden våre regnskapsførere bruker på akkurat de oppgavene som du har valgt å sette bort. Hos oss betaler du ikke per time, men per minutt! 

Kort oppsummert kan en regnskapsfører hos oss hjelpe deg med DNB Regnskap og ditt regnskap på følgende måter:

  1. Sette bort hele regnskapsjobben til oss
  2. La oss kontrollere jobben du gjør selv
  3. Du kan gjøre det meste selv og heller kjøpe enkelttimer inni mellom

Du kan velge å sette bort alt til oss eller bare litt. Dersom vi skal gjøre hele jobben, må du kun fakturere kundene dine i DNB Regnskap, sende inn bilag til oss og betale fakturaene dine. Ønsker du å gjøre litt av jobben selv, kan regnskapsføreren for eksempel bistå med kontroll og sende deg informasjon om hva som må rettes opp og eventuelle avvik. Du kan også benytte deg av enkelttimer ved behov, men da vil du være pliktig til å sende inn oppgaver til myndighetene selv, i eget navn.

Sammen med regnskapsfører kan du lage et oppsett og endre på arbeids­fordelingen om du måtte ønske dette i ettertid. Totalt blant våre kunder er det ca. 30% som gjør litt selv, og 70% der vi gjør alt. Tilbakemeldingen vi får fra de fleste som bruker en regnskapsfører er at dette frigjør tid slik at de kan fokusere mer på kjerneaktivitetene i bedriften sin.

Trykk her for å lese mer om innsynsfullmakt.

Wenche

Daglig leder, Synega Regnskap

"(Påkrevd)" indicates required fields

Navn(Påkrevd)
(Påkrevd)