Hvordan bytte regnskapsfører: En komplett guide

Grunnen til at du havnet på denne siden er nok at du vurderer å bytte regnskapsfører. De vi snakker med om dette er ofte usikre på hvordan et bytte fungerer; hva det koster, og om det er mye jobb. Hvis du ønsker å bytte til Synega så er det heldigvis en rask og gratis prosess. Vi tar ingen gebyrer for flytting, oppstart og vi har heller ingen oppsigelsetid. Våre regnskapsførere tar ikke betalt per time eller bilag, de tar betalt per minutt de bruker på ditt regnskap. Veldig mange opplever derfor at de sparer penger når de bytter over til oss. 

Hvorfor bytte til en regnskapsfører fra Synega?

Den største grunnen til at du burde bytte over til Synega er at vi er billige. Du betaler ikke per time eller bilag men kun per minutt vi bruker på ditt regnskap. I tillegg så etterstreber vi å tiltrekke oss dyktige og effektive regnskapsførere som gjør at tiden per oppgave reduseres. 

Vi støtter de fleste regnskapsprogrammer 

Det spiller ingen rolle om du har Fiken, PowerOffice Go, Tripletex eller DNB Regnskap. Vi har ekspertise på alle disse regnskapsprogrammene. Når du registrerer deg som kunde så finner vi en regnskapsfører som har fått opplæring i det regnskapsprogrammet din bedrift bruker. Det betyr at du slipper å betale for opplæring eller tiden en regnskapsfører bruker på å forstå et nytt regnskapsprogram. 

Hvordan blir jeg kunde hos Synega?

Det er veldig enkelt å bli kunde. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjema her og signere med BANKID. Når du har gjort dette så tar det bare noen minutter før vi har koblet deg direkte mot en av regnskapsførere. 

Hva må jeg passe på når jeg bytter regnskapsfører?

Dersom du leverer momsoppgaver annenhver måned kan du bytte over til oss idet en momsperiode er over. Du må da bli enig med de på ditt nåværende regnskapskontor om hvilken dato de skal føre til. Er du ikke momsregistrert ennå, eller er fritatt fra moms, kan du bytte til oss når du ønsker. Du velger da hvilken måned vi skal begynne å føre fra. Husk at de fleste regnskapskontorer har tre måneders oppsigelsestid i motsetning til oss som ikke har noe oppsigelsestid.

Vi innhenter nødvendig informasjonen fra din tidligere regnskapsfører og legger det inn i det programmet du ønsker å benytte, om du trenger hjelp til dette.

Hvordan bytter jeg til Synega?

Om du skal fortsette å benytte det samme regnskapsprogram som du benytter i dag trenger vi kun å få tilgang til systemet. Om du selv ønsker å bytte til et annet regnskapsprogram vi fører, eller om vi i fellesskap kommer frem til at du bør bytte til et annet system, så legger vi tallene vi trenger fra regnskapet ditt inn i det nye regnskapssystemet slik at vi kan fortsette fra der tidligere regnskapsfører slapp. Å bytte til oss er med andre ord enkelt.

Wenche

Daglig leder, Synega Regnskap

Navn(Påkrevd)
(Påkrevd)