beste regnskapsprogram

De beste regnskapsprogrammene for små (og store) bedrifter

Et regnskapsprogram, eller regnskapssystem, er et software-program der et selskap sitt regnskap føres. Dagens regnskapssystemer er ofte nettbaserte og behøver derfor ingen installasjoner på PCer. Med nettbaserte regnskapssystemer kan du logge inn via nettleser på desktop, eller via mobile enheter.

Nettbaserte regnskapssystemer er ofte svært rimelige og er derfor er smart investering uansett hvor stort selskapet er.

Regnskapssystemet har en viktig samlende funksjon for dokumentasjon og rapportering. Samtidig er det viktig at selskapet finner et regnskapssystem som passer selskapets profil. Det er viktig å huske på at regnskapsfører kan ha retningslinjer for hvilket regnskapssystem det er ønskelig å bruke. Dersom ikke, er en vesentlig suksessfaktor er å ikke gå til innkjøp av et regnskapssystem som er for komplekst i forhold til hva selskapet trenger.

Selv om man ofte tenker at selskapet raskt vil vokse, er det anbefalt å starte med et regnskapssystem som reflekterer dagens kompleksitet. Dette vil i tillegg sikre at man ikke betaler unødig for ubrukt funksjonalitet. En siste faktor å ta med i regnestykket når du skal velge regnskapssystem er de tilgjengelige integrasjonene. Her er integrasjon mot Altinn og bank det aller viktigste.

Det finnes mange svært gode nettbaserte regnskapssystemer i Norge i dag. Her er noen gode eksempler, som også Synega sine regnskapsførere støtter:

For små selskap med enkle behov:

For mellomstore bedrifter og bedrifter med større behov:

Regnskapsførere i Synega kan også hjelpe deg dersom du av diverse grunner har valgt å ikke ha et eget regnskapssytem. Med regnskapssystem eller ei vil våre rådgivere alltid gi deg kvalifisert hjelp når du trenger det, der du trenger det. Samtidig vil avanserte algoritmer sikre at du alltid kun betaler for tjenestene du har bestilt, til best mulig pris.

Wenche

Daglig leder, Synega Regnskap

Navn(Påkrevd)
(Påkrevd)