Personvern og vår bruk av personlige opplysninger og statistikk

Her kan du lese om hvordan vi behandler dine opplysninger når du besøker nettsidene våre og hva vi lagrer / ikke lagrer av informasjon.

Når du besøker våre nettsider på domenet synega.no og eventuelle underdomener aksepterer du vår behandling av personopplysninger, informasjon og trafikkdata som beskrevet under.

 

Personlige opplysninger

Vi verken innhenter eller lagrer normalt ikke noen personlige opplysninger om deg når du besøker våre nettsider, med mindre du aktivt igangsetter en bestilling for å kjøpe en eller flere av våretjenester. Slik lagring av personlige opplysninger er nødvendig for å kunne levere de aktuelle tjenestene til deg. Det lagres ingen informasjon eller opplysninger som ikke er nødvendige for å kunne levere tjenesten(e) som er bestilt eller forsøkt bestilt. Unntaket er dersom du benytter vår tjeneste for å søke etter firmanavn i Brønnøysundregistrene, der vi lagrer firmanavnet du søkte på samt din IP-adresse for å kunne gi deg en bedre opplevelse når du bruker nettsidene våre.

 

Informasjonskapsler / Cookies

 
Annet

Dersom du har spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger og informasjonen som innhentes når du besøker våre nettsider ber vi deg ta kontakt med oss på [email protected] eller tlf. 22 55 55 77.

Fyll inn navn og telefonnummer og vi vil kontakte deg.

Bransje*
Kontaktperson*