Hvorfor startet vi Synega?

Synega ble startet fordi flere av oss drev selskaper i andre bransjer og vi opplevde at tjenestene vi kjøpte var lite kundevennlige og lite fremtidsrettede. Fakturaene vi mottok var lite detaljerte og varierte mye fra måned til måned.

Et fremtidsrettet kontor

I starten satt vi alle sammen på et vanlig kontor, men ønsket om frihet og det å bygge noe bedre ledet oss raskt inn på ideen:

«Hvorfor kan ikke alt gjøres over nett?»

Vi tok deretter inn konsulenter som jobbet over nett fra Kristiansand til Svalbard, og fikk på den måten testet oss skikkelig.

Utfordringen med dagens IT systemer

Da vi valgte å flytte alt over på nett krevde dette nye IT-systemer. Vi brukte derfor flere måneder på å finne de beste systemene.

Problemet var at de fleste eksisterende systemene var laget for bedrifter som var rigget mer på den tradisjonelle måten med fysiske lokasjoner, i tillegg til at det ble veldig utfordrende å sy sammen 8 – 10 systemer fra ulike leverandører.

Løsingen for å komme dit vi er i dag

For å kunne levere en god løsning forsto vi etter hvert at det var nødvendig å bygge vår egen IT-løsning. Med på laget kom en håndfull IT-utviklere, som satte i gang med å bygge et skreddersydd system. Systemet gjør at konsulenter kan jobbe utelukkende over nett, og samtidig opprettholde et høyt servicenivå.

 

Hvor vi har tenkt oss

Vi tror flere og flere kommer til å jobbe over nett i fremtiden, samtidig som vi tror flere og flere kommer til å kjøpe tjenester over nett. Vår målsetning er derfor todelt:

  • Å tilby kunder tjenester av høy kvalitet, til en lav pris, over nett
  • Å bli den foretrukne løsningen for tjenesteytere som ønsker fleksibilitet og kontroll over egen hverdag

Vi kommer til å lansere nye tjenester løpende i årene som kommer og er på hele tiden på utkikk etter flinke folk til vårt team. Dersom du ønsker å være med på reisen hvor vi bygger og tilbyr tjenester over nett i inn- og utland, gleder vi oss til å høre fra deg.

Få god kvalitet

Den mest passende spesialisten til ditt oppdrag sitter ikke alltid to gater unna deg i Oslo sentrum. Gjennom vårt oppsett har du tilgang til spesialister fra hele landet. Disse gjennomgår strenge kontroller før de når deg som kunde. Dette bidrar til at kundene opplever høy kvalitet på tjenestene, noe som reflekteres i kunderatingene.

...til en lavere pris

Kostnader kan kuttes betydelig ved å matche konsulenter og kunder fra hele landet, over nett, samtidig som teknologien håndterer administrasjon. Det gjør at vi kan tiltrekke de beste konsulentene ved at de oppnår bedre betaling, samtidig som kundene får en lavere pris.

 

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.