LEDELSESRÅDGIVER

Få full kontroll på selskapet

Med nyskapende prismodeller og innovativ teknologi får du hjelp med å starte, vokse, og drive din bedrift

SLIK FUNGERER DET

En ny måte å få ledelsesrådgivning på

Våre ledelsesrådgivere arbeider gjennom digitale og nettbaserte løsninger fra der de selv ønsker. Med bruk av innovativ egenutviklet teknologi og uten kostnader til kontor, får du som kunde den samme gode kvaliteten til en lavere pris.

VELG PRISSTRUKTUR

Velg mellom betaling per minutt, til kun 1.490,- per time, eller få fastpris.

Velg tjenesteområde

Velg hva du trenger bistand med fra komplett foretningsplan, strategi, til konkurranseanalyse.

Få hjelp

Signer med BankID
og motta ledelsesrådgivning.

VELG TJENESTE

Bistand til det du trenger

Få bistand på alt fra komplett forretningsplan, forretningsmodeller og organisasjonsplan, salgsstrategi, konkurrentanalyse, eller simpelthen midlertidig remote ledelse. Synega kan hjelpe på en rekke plasser i ledelsen, over nett.

VELG PRISSTRUKTUR

Kontroll på kostnadene

Din bedrift bør alltid ha full kontroll og forutsigbarhet på kostnadssiden. Derfor tilbyr vi betaling per minutt for bedrifter som ønsker lavest mulig pris totalt sett, og fastpris for dem som verdsetter forutsigbarhet fra måned til måned.

FÅ HJELP

Håndplukkede ledelsesrådgivere

Hos oss finner du kun ledelsesrådgivere som er spesialister innen sine fagområder. Løpende målinger, feedback og vurderinger sikrer at du alltid er fornøyd. Vi er stadig på utkikk etter innovative, dyktige og service­innstilte ledelsesrådgivere som ønsker fleksibilitet i hverdagen.

BETALING PER MINUTT

Betal kun for tiden du bruker

Med minuttpris betaler du kun for minuttene du bruker, og ikke per påbegynte halvtime eller time. Følg med på tidsbruken fortløpende i ditt hjelpesenter, så det ikke blir noen overraskelser når måneden er omme.

100% KONTROLL

Start og stopp som du vil

Dersom du, av en eller annen grunn, ønsker å stoppe hjelpen for en periode, har vi også lagt til rette for det. Du kan når som helst sette arbeidet på pause med et tastetrykk, via ditt hjelpesenter.

INGEN SKJULTE AVGIFTER

Ingen bindingstid

Vi har hverken oppstartsgebyrer eller bindingstid! Og du står selvfølgelig fritt til å bytte mellom de ulike tjeneste hos oss, avhengig av hvor mye hjelp du ønsker til enhver tid.

SYNEGA BLOGG

Du finner svar på mye i bloggen vår

Det kan være lurt å ta en titt innom bloggen vår. Her poster vi svar på mange vanlige spørsmål og går i
dybden på relevante temaer.

Vår ledelsesrådgivning hjelper deg å få
kontroll på ditt selskap

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.