INTERNSHIP

Vi ser etter interns innen forretningsutvikling.

Trykk nedenfor for å søke

Hvor mange av dem du kjenner tror du jobber over nett om 10 år?

I Synega tror vi at flere kommer til å jobbe over nett i fremtiden. Vi har styrt etter denne hypotesen i flere år, og den pågående pandemien har ikke gjort oss svakere i troen.

Skiftet fra å jobbe fast på fysiske kontorer, til å jobbe mer over nett, har akkurat startet, og markedet er enormt. Vil du være med på reisen?

Vi ser etter interns innen forretningsutvikling.

Du vil hos oss få en nøkkelrolle, hvor du jobber tett med konsernledelsen. Du vil delta i ukentlige strategimøter for bedre forstå hvordan alt i selskapet henger sammen, og hva det må jobbes med parallelt i de ulike avdelingene for å nå de målene vi har satt oss.

Arbeidsoppgaver (kan tilpasses noe avhengig av din profil):
 • Lage enkle Excel-modeller og foreta enkle analyser
 • Forbedre kundereise
 • Oversette dokumenter til Engelsk 
 • Lage opplæringsvideoer
 • Se på struktur og rutiner for vårt arbeid med kontrakter i Norge og utlandet
 • Gjøre ad hoc oppgaver som kommer fra ledelsen
Hvem er du?
 • Du er veldig opptatt av brukeropplevelse, og bruker ofte tid på og tenke på hvordan ting kan gjøres enklere og bedre; både for eksterne og interne brukere.
 • Du har fokus på detaljer og synes det er vanskelig å levere fra deg oppgaver eller presentasjoner som ikke holder en viss standard.
 • Du er god i norsk og engelsk og finner ofte skrivefeil i tekst skrevet av andre.
 • Du er glad i å jobbe med mennesker som tenker litt annerledes, og har ikke noe problem med å fremme dine egne forslag om du mener de er bedre enn andres.
 • Du finner glede i å jobbe mye, og liker å utfordre deg selv for å se hvor mye du kan få til.
 • Du studerer enten til å bli advokat, økonom eller ingeniør, og er ferdig med de tre første årene.
Hva vi tilbyr:
 • Innsikt i hvordan man bygger et selskap 100 % på nett, hvordan ulike avdelinger jobber sammen mot felles mål, og hvilke problemstillinger og avveininger man møter underveis i et vekstselskap
 • Frihet til å jobbe fra hvor du vil
 • Internasjonal eksponering gjennom å jobbe med mennesker på fire kontinenter
 • Så mye ansvar du selv ønsker
 • Mulighet for fulltidsjobb når du er ferdig med studiene
Hvem er Synega?

Synega er et 100 % nettbasert konsulentselskap. Vi driver innen konsesjonsbelagt virksomhet og leverer regnskapsføring, revisjon, og ledelseskonsultasjon, samt juridiske tjenester. Først ut var regnskap, som Norges kanskje første 100 % nettbaserte byrå da det ble lansert. Vi har til nå tatt inn over 1.000 kunder.

I tillegg har vi utviklet to IT-systemer for virksomhetsstyring; Enteprise, som er systemet vi benytter internt og som er til bruk av større bedrifter, og CRM+, som er en enklere utgave til bruk av små og mellomstore bedrifter. Sistnevnte lanseres mot sommeren 2021.

Vårt fokus er nå å få Synega ut i verden, og vi jobber med etablering i USA, UK, Tyskland og India.

Vi har ikke hentet ekstern kapital per i dag og alt er bygget organisk fra en aksjekapital på 30.000 kr.

Våre visjon er klar: Å være den foretrukne partneren for enhver kunde, hvor som helst i verden. Vi oppnår dette gjennom å levere de beste tjenestene, til de mest passende prisene, utelukkende over nett. Dette innebærer at vi sikrer kvalitet på konsulenter og leveranse, og tilbyr tjenester på kundens vilkår, gjennom å kombinere påliteligheten til et tradisjonelt konsulenthus med bekvemmeligheten, markedsmekanismene og fleksibiliteten til en digital plattform.

Våre verdier er knyttet tett opp til hvem vi er og hvordan vi jobber:

Frihet og fleksibilitet. Mye av motivasjonen vår har hele tiden vært å kunne tilrettelegge slik at dem som jobber hos oss aldri må møte opp fysisk noe sted, eller til en bestemt tid. Så lenge du har en PC, en telefon, og et rolig sted å jobbe, får du gjort det du skal hos oss.

Åpenhet og gjennomsiktighet. Siden vi jobber utelukkende over nett er det viktig å ha åpenhet rundt hvem vi er og hva vi jobber med til en hver tid.

Ha det gøy! Å utvikle selskaper og IT-systemer, som direkte påvirker det vi mennesker bruker mesteparten av tiden vår på, det er gøy. Ingenting gleder oss mer enn å snakke med mennesker som har fått livene sine endret til det bedre; enten ved å jobbe hos oss, eller ved å bruke IT-systemene våre.

Vil du være med og skape fremtidens arbeidsplass?

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.