JOBB OVER NETT SOM REGNSKAPSFØRER

Er du regnskapsfører og ønsker hjemmekontor?

Jobb over nett og få
bedre betalt, mer fleksibilitet og mer frihet!

HVORDAN FUNGERER DET?

Vi valgt å flytte hele regnskapskontoret opp i skyen.

Synega har utviklet et helt eget system som sømløst kobler deg som regnskapsfører med kunder i skyen. Du som regnskapsfører kan jobbe fra hvor som helst og med de kundene som passer deg best, uavhengig av hvor i landet de holder til. Samtidig får du bedre betalt, mer frihet, og mer fleksibilitet i hverdagen. Ved å gi regnskapsførere bedre vilkår er målsetningen vår å tiltrekke oss de flinkeste i bransjen, slik at vi kan gi kundene våre den beste regnskapstjenesten på nett. Vi liker å si at dette er Norges mest fleksible jobb for regnskapsførere.

Vi har laget et helt unikt, egenutviklet IT-system som sømløst knytter kunde og regnskapsfører sammen over nett. Hos oss jobber du som konsulent, så om du ønsker å jobbe fulltid, deltid, eller om du driver et lite regnskapskontor fra før av og trenger mer arbeid, er alle varianter mulige hos oss.

Vi stiller med kunder, nettbasert opplæring, IT-løsninger og konsulentservice fra 09:00 – 22:00 alle dager. Du stiller med PC, kunnskap og fantastisk kundeservice.

Slik vi ser det vil den teknologiske utviklingen fortsette å fundamentalt endre hvordan vi mennesker jobber i fremtiden, og målet vårt er å ligge helt i front av denne utviklingen.

VÅRE KUNDETJENESTER

Tjenestene kundene våre får bistand med

Vi hjelper kunder å få orden på alt fra bokføring, bankavstemning, lønn, mva, aksjonærregisteroppgave og skattemelding, til årsoppgjør. De trenger bare å velge et regnskapsprogram, eller gi oss tilgang til det som benyttes i dag, og så setter vi i gang.

BEDRE BETALT

Få mer igjen for tiden din.

MER FLEKSIBILITET

Du styrer dagen din helt selv.

MER FRIHET

Jobb fra hvor enn du vil.

KUNDEANMELDELSER

Er du en match?

Vårt mål er hele tiden å matche riktig kunde med riktig regnskapsfører for å skape et best mulig samarbeid. Derfor måler vi til enhver tid hvor fornøyd kunden er med sin regnskapsfører, og motsatt.

PROSESSEN

Slik blir du en del av Synega

Søk

Det er enkelt å søke en konsulentstilling hos oss, fyll ut et skjema på 2 minutter og få svar på om du har en passende profil til Synega

Ta en uforpliktende prat

Vi ringer deg for en uforpliktende prat for å se om dette er noe som passer for deg.

Gå gjennom opplæring

Du går videre til nettbasert opplæring hvor du får en grundig innføring i Synega-plattformen, systemer og rutiner. 

Velg arbeidsoppgaver og systemer

Du velger selv hva slags type arbeid du ønsker å gjøre og hvilke systemer du vil jobbe i.

Få tildelt kunder

Til å begynne med får du tildelt noen få kunder så du kan komme i gang.

Avvent internkontroll

En av våre kontrollører gjennomgår arbeidet ditt og kontrollerer at alt er som det skal.

Vurder veien videre

På dette tidspunktet tar vi en fot i bakken og tar en avgjørelse på om dette er noe som fungerer for både deg og oss.

Velg arbeidsmengde

Dersom du fortsetter kan du nå velge hvor mye du ønsker å jobbe og hvor mange kunder du skal ha.

SPØRSMÅL OG SVAR

Noe du lurer på?

Vår betalingsmodell er basert på parametrene i Regnskap Norges årlige inntektsundersøkelse blant regnskapsførere i Norge, og så har vi lagt oss over dette. Grunnen til at vi kan betale mer enn snittet er at vi er 100 % nettbasert og ikke har noe fysisk kontor eller kostnader knyttet til dette.

I utgangspunktet ja, så lenge du har en mobil med norsk nummer og en PC med god nok internettilkobling. Hvis ikke du har et optimalt kontoroppsett hjemmefra fra før kan konsulentavdelingen vår hjelpe deg med å finne en kontorplass i nærheten av der du bor.

Nei, du velger helt selv hvor mye du ønsker å jobbe, men alle hos oss starter uansett med noen få kunder, litt avhengig av arbeidsmengden på de ulike og hvor mye tid du har til rådighet, for å komme igang den første tiden. Om alt går bra og du ønsker mer å gjøre vil du få tildelt flere kunder etterhvert.

 

Ja, det kan du. Men du må besvare alle kundehenvendelser som kommer i løpet av vanlige ukedager innen en viss tid, og om kunder ønsker å snakke med deg i vanlig arbeidstid må du tilrettelegge for dette. Det er kundene vi alle lever av og de kommer i første rekke.

 

Nei. De fleste konsulentene våre har faste kunder, men det er også mulig å gjøre enkeltoppdrag eller kun jobbe med årsoppgjør.

Nei, du trenger ikke å være autorisert, men du må ha nok erfaring. Om du ikke er autorisert vil du få en autorisert over deg som kontroller jobben du gjør.

Ja, det kan du, fordi du selger timer til oss som konsulent, mens vi selger regnskapstjenester til kundene, hvor en autorisert regnskapsfører står som oppdragsansvarlig og gjør kontroll av jobben du gjør.

Bli en del av morgendagens arbeidsplass

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.