Superenkel
arbeidshverdag

Alt-i-ett IT-system for medarbeidere på alle nivåer, i små og mellomstore bedrifter, som selger produkter og tjenester

Oppfølging av eposter oppgaver kunder medarbeidere dokumenter leads

...alt samlet i ett IT-system!

Allerede registrert?

Det er lettere å drive virksomhet
med alt på ett sted

Eposter, dokumenter, oppgaver, frister, kundedata, interne notater, timeføring – det kan bli mye å holde styr på. Godt vi har samlet alt på ett sted, i en inn­logging, for alle i bedriften din. Man bør fokusere på jobben som skal gjøres og ikke systemene bak. Driv mer effektivt, med en god program­vare som fundament!

Gi kunder og medarbeidere en god opplevelse

Kontroll, oversikt, og en mer strukturert arbeidshverdag for alle i bedriften. Dette gir trygghet både for virksomhetens kunder og medarbeidere. Hvordan bedriften er organisert innad – med systemer og rutiner – vil alltid speiles utad, og derfor gjelder det å ha ting på stell. Dette begynner ofte med programvaren som benyttes.

making-it-look-easy-18147fe252a687f167ae4e9ecefa07fa

En enklere arbeidshverdag

Med CRM+ kan en medarbeider se sin arbeidsdag eller uke, og en leder kan få fugleperspektiv på bedriften, gjennom kun ett klikk. Se korrespondanse med kunder, hva en selv og andre jobber med, og hvordan virksomheten ligger an på gjøremål og leveranser.

Oppgaver klare til bruk

For å gjøre det så enkelt som mulig har vi laget oppgaver som kan brukes med en gang! Oppgavene er utviklet og testet internt i Synega innenfor salg, onboarding av nye kunder, salg av engangs- og repeterende tjenester, og oppgaver for når et kundeforhold avsluttes.

Koble systemet til bedriftens hjemmeside

Koble hjemmesiden direkte til systemet vårt og få alle henvendelser inn i CRM+, og til riktig person, automatisk. Og trenger man koble til et annet system gjøres dette enkelt til over 3.000 andre systemer gjennom Zapier eller vårt API.

 

CRM+ er brukerstyrt

Alt vi utvikler er for å gi brukerne våre en enklere arbeidehverdag. Se hva vi jobber med, legg til ideer og ønsker, og stem frem hva vi skal utvikle fremover.

spend-less-133dc6202c0a0bc7891f8ee1a0939e6a

Ikke betal for mye!

Man trenger ikke betale for store systemer, som har mye mer funksjonalitet enn det er behov for. Vi har samlet de mest grunnleggende funksjonalitetene, og koblet dem sammen i ett system. Hos oss får man alt det man trenger, og ikke noe av det man ikke trenger. Og forresten – den første brukeren betaler man ikke noe for.