ADVOKATPRISER

Få full kontroll på
advokat­kostnadene

Gi din bedrift forutsigbarhet og kontroll. Velg mellom betaling
per minutt, bedriftsabonnement eller fastpris. Scroll nedover for å lese mer.

Alle priser er er eks. mva.

1.820,- per time, betal per minutt

Med betaling per minutt betaler du kun for minuttene du bruker, og ikke per påbegynte kvarter. Du kan enkelt følge med på tidsbruken fortløpende, stoppe eller pause rådgivningen etter eget ønske, slik at det aldri blir noen overraskelser når måneden er omme.

Bedriftsabonnement

Bedriftsabonnement passer for virksomheter som ønsker løpende og enkel tilgang til advokat. Selskapet vil bli tilknyttet en fast advokat som blir kjent med virksomheten, samtidig som advokater med andre kompetanseområder kan benyttes ved behov. Vi benytter oss av Smart Routing som gjør at flere i selskapet kan benytte seg av tjenesten. Særlig populært for bedrifter med løpende selskap-, HR- og arbeidsrettslig behov.

Timer kan fritt benyttes inneværende måned

Fastpris

Synega tilbyr fastpris på alle oppdrag. Velger du fastpris når du bestiller vil advokat med ekspertise på det aktuelle fagområdet gi et uforpliktende tilbud som du kan vurdere før arbeidet begynner.

Våre advokater har kompetansen du trenger

Synega tar rådgivning inn i det 21. århundre og vi jobber mot å bli bedrifters foretrukne leverandør av tjenester, hvor enn bedriftene måtte befinne seg. Dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg av fremragende tjenester, til gode priser, utelukkende over nett.

Fyll inn navn og telefonnummer og vi vil kontakte deg.

Bransje*
Kontaktperson*